Cum faci Live Streaming pe Twitch

Pentru cei ce nu stiu, Twitch este cea mai cunoscuta platforma de streaming in timp real a video-urilor legate de jocuri video. Cele mai populare transmisiuni de pe Twitch sunt evenimentele de tip e-sports.

Primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a incepe o transmisiune, este sa iti faci un cont pe platforma Twitch. La fel ca si in cazurile de mai sus, poti face o transmisiune live de pe desktop, telefon, tableta sau consola.

Pentru a face o transmisiune live de pe un PC sau laptop, o sa ai nevoie de un software ca OBS Studio, Streamlab OBS, XSplit sau vMix. De asemenea, nu ar fi rau sa vizitezi Twitch Studio, pentru ca platforma pregateste un software propriu care este in curs de dezvoltare. Recomandarea mea este OBS Studio acesta fiind open source.

O sa mai ai nevoie de un microfon si un webcam(dupa caz), asta in cazul in care nu esti un gamer foarte cunoscut si tot ce trebuie sa faci e sa arati cat de bine te pricepi la jocuri.

Comunitatea din Romania este una extrem de mica. Cele mai populare jocurii sunt: League of Legends, Valorant sau Teamfight Tactics.

Start typing and press Enter to search