Adauga Shout-out pe stream-ul tau.

Din ce in ce mai multi Stream-eri folosesc optiunea Shout-out pentru a promova un alt stream-er sau pentru a ii multumi. Din fericire sansele sunt destul de mici ca sa te alegi cu ceva dupa acel Shout-out.

Ca sa poti sa folosesti Shout-out pe stream-ul tau ai nevoie de comanda !so aceasta poate fii create pe diferiti boti, exemplu : moobot, StreamElements, StreamLabs etc.

In cazul nostru vom folosi Moobot ce poate fi gasit pe siteul moo.bot. Acesta are optiunea Shout-out preconfigurata necesitand doar activarea acesteia.

Odata activat avem 3 variante. Varianta 1 si cea mai simpla lasam doar comanda pentru chat! Acesta va raspunde printr-un mesaj pe chat doar. Celelate 2 variante fiind si vizuale.

Varianta 2 – Imagine statica.

Pentru a activa aceasta optiune trebuie sa intram pe site-ul pixelchat.tv. Aici este necesar sa ne facem un cont cu contrul de pe care facem stream ( Twitch ).

Din meniul Overlays selectam Shout-out, urmand mai apoi sa dam pe edit.

Aici putem sa facem ajustari dupa bunul plac. Urmand sa apasam butonul Open Overley in new tab si sa copiem link-ul generat de pe tabul deschis. Acesta urmand sa fie adaugat in OBS la categoria browser scene.

Varianta 3 – Video

Varianta 3 este la fel de simplu de folosit. Aceasta face ca pe ecranul stream-ului nostru sa apara un clip aleatoriu de la persoana promovata. Pentru aceasta trebuie sa intram pe site-ul seen.gg unde facem un cont simplu.

La categoria profil este necesar sa adaugat numele contrului de pe care faceti stream.

Mergeti la categoria Widgets si cautati Shout-out si apasati butonul se settings. La optiunea Shoutout Widget Style selectati CLIP iar la Shoutout Command sa ramana comanda !so generata mai sus la moo.bot. Apasati butonul copy si puneti link-ul in OBS la categoria browser source.

Sper ca ti-am fost de folos. Iti uram multa bafta in ceea ce faci.

Start typing and press Enter to search